Tentti oli (30.9.) ja meni...arvosana oli 4/5 (pisteitä 17/20) ...tentin jälkeen oli ihan uuvelo olo. Kaikki kolme tenttiä on nyt suoritettu ja työharjoittelu myös...enään jäljellä on kirjoitelman teko.

Vihdoin ja viimein...vuoden odottelun jälkeen...5.10. pääsin viimeinkin polven tähystykseen. Harmittaa ihan satasella...magneettikuva antoi ymmärtää, ettei polvessa ole mitään suurempaa vikaa, vaan vaatii vain puhdistamista. Toisin kuitenkin kävi...sekä lateraalisessa että mediaalisessa nivelkierukassa oli repeämiä. Pahin vaurio oli lateraalisessa nivelkierukassa...siinä oli repeämä takasarvesta etusarveen asti  ...mediaalisessa oli pienempi vaurio. Polvi siistittiin rankalla kädellä ja on edelleen...kahden viikon jälkeenkin...kipeä ja turpoaa pienestäkin rasituksesta . Kuntoutus on omalla vastuulla ja polvea olen jumpannut saamieni ohjeitten pohjalta...kylmää polvi vaatii vielä runsaasti. Sairasloma päättyy sunnuntaina ja maanantaina pitäisi olla taasen työpöydän ääressä innokkaana...NOT. Pitää varmaankin tarkastella tilannetta sunnuntaina/maanantaina ja tarvittaessa tilata lääkäriaika, jotta saan lisää sairaslomaa...toivottavasti sitä ei tarvita.

Mitäpä tässä muuta...normaalia arkea. Tällä viikolla pojat on olleet syyslomalla, kun luin hieman rivien välistä, että olen itsekäs, jos sairaslomailen ja Pikkumiehen on oltava hoidossa...että näin. Onneksi Pikkumiehen eskarikaveri oli lomalla myös ja ovat leikkineet keskenään joka päivä...olen saanut siis omaa aikaa parisen tuntia päivässä.

Nyt edessä viikonloppu...mitähän sitä keksisi.

Mukavaa viikonloppua SINULLE ...