Tänään on perjantai...vähänkö hei on ihanaa .

Esikoinen on edelleen mummulassa ja me muut kolmistaan kotona. Ihan muuten vaan tiedoksi kaikille, meillä on edelleen suhteellisen siistiä...voimmeko vetää tästä sen johtopäätöksen, että Esikoinen se sotkee meillä? Enpä tiedä, mutta mukavaa se kuitenkin on...tänään ei tarvitse kuluttaa aikaa siivoamiseen .

Huomenna onkin sitten Pikkumiehellä kiireinen päivä ...ensi aamulla kymmeneksi lääkäriin korvakontrolliin ja sitten *torven toitotusta* pääsee mun kanssa leffaan  ihan ekaa kertaa (ei siis aiemmin olla leffassa kanssaan oltu...nukketeattereissa vain) ...aamulla kovasti kyseli, jotta olihan se leffa yhden hoitopäivän päässä. Ajattelin mennä kanssaan katsomaan Ponyo-elokuvan (japanilainen piirroselokuva pienestä kalasta) ...kerron sitten huomenna kannattiko käydä katsomassa.

Esikoinen nauttii olostaan mummulassa vielä sunnuntaihin asti, jolloin haemme hänet taasen kotiin. Tää on jotensakin hassua, kun saa Pikkumiehen nukkumaan, meillä on hiljaista  ja rauhallista....ja aikaa vaikka mihin (jos mä en vaan nukahtais Pikkumiehen viereen joka ilta ) ...ehkäpä pysyn hereillä tänään .

Nyt lounaalle ja työpäivän jälkeen lenkille...