Pikkumies on ihan hepuleissaan...väsymyksestä ja rokotteen "sivuvaikutteesta"...pistoskohta on tosi kipeä ja pyysikin itse saada ottaa särkylääkettä (sitä hyvänmakuista Kieli ulkona kuulemma). Nyt jännätään saako lisäksi vielä kuumeenkin tähän reissun alkuun...särky/kuumelääkettä matkaan, niin eiköhän se siitä...

Täällä yritän saada paikkoja järjestykseen, jotta on sitten kivempaa tulla reissusta kotiin...pakatakin pitäisi (omat ja Pikkumiehen, mies ja esikoinen hoitakoon omansa...taas Kieli ulkona). Tiskikone tuossa hurisee selän takana ja pyykkikone pyörittää tummaa koneellista...käsipyykit pitäisi mennä huuhtomaan.

Huomenna tiedossa ensin monen tunnin ajomatka. Iltapäivällä käymme katsomassa meille tarjottua vuokraneliötä (4 h + k + s)...ainoa ongelma on, asunnon kunnon lisäksi se, että se pitää ottaa vastaan jo 1.9. lähtien (mulla on valtuudet ottaa asunto vastaan "vasta" 1.10. lukien). Torstaina meillä on sovittuna ainakin yksi omistusasuntonäyttö ja lisäksi yksi näyttöpyyntö on vetämässä (odotan yhteydenottoa).

Mies tuossa totesi, että Puijolla pitää käydä ja tietysti torilla syömässä Hanna Partasen lihapiirakat Nauru...ohjelmaa riittää, mutta jätämme tilaa myös oleskelulle ja ympäristöön tutustumiselle.

Kotimatkalla koukkaamme miehen siskon luo kyläilemään ja aikeena on päästä marjametsälle...mustikkaa olisi kuulemma tyrkyllä ihan kohtuu paljon...mies poimii ja minä putsaan Hymy (on ollu meidän työnjako jo 15 vuotta).

Juttelin miehen siskon kanssa ja sovin jo alustavasti pääseväni hänelle hierottavaksi...voi autuutta Pusu...

Nyt suuntaan Pikkumiehen kanssa yläkertaan iltapuuhiin...alkaa meno olla jo sen verran mahdotonta...palaan asiaan huomenna illalla, jolloin on jo kerrottavaa siitä asunnosta...nyt kauniita unia kaikilla Pusu