Takaajan tapaaminen pankissa on kestänyt nyt puolisen tuntia Yllättynyt...toivottavasti "setä" on tehnyt kaikki paperit valmiiksi, jotta asiat sujuvat niin kuin pitääkin...Jalka suussa.

Päätä särkee ihan hurjasti ja ajatukset pyörii jossain ihan muualla...työnteosta ei meinaa tulla yhtään mitään Otsan rypistys...ei muuten, mutta tänään(kin) pitäisi jäädä ylitöihin ja pakertaa ahkerasti kahdeksaan asti...ei vaan jaksais.

Pikkumies onnistui kyllä eilen saamaan ajatukset muualle. Nukkumaan mennessä herralla oli roska silmässä. Sitä sitten hankasi ja yritti saada pois...yhtäkkiä nousi istumaan viereeni sängyssä ja alkoi itkeä. Yritin saada selvää sanoistaan. Kun sitten viimein rauhoittui sen verran, että pystyi kertomaan mikä oli vialla, mulla oli pokassa pitelemistä Tukittu. Tässä sanasta sanaan, mitä Pikkumies selitti itkunsa syyksi: "mamma, mä otin roskaa pois silmästä ja nyt se meni rikki ja on ihan aukeistu (Nauru)"...siis niinku mitä Yllättynyt? Oli onnistunu saamaan yläluomen ripset kääntymään luomen alle...no tuntuuhan se pahalta Otsan rypistys. Siinä sitten yritin pitää pokkaa ja auttaa ripsien kanssa...lopulta onnistuin ja Pikkumies totesi silmän olevan taas kunnossa. Lisäsi vielä, että olipa hän hassu Nauru, vaikken ollut mitenkään kommentoinut sanojaan Hymy. On se vaan niin ihana Pusu