Oho...onpas aika juossut johonkin ja edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt tovi. Mitäpä kaikkea onkaan tapahtunut tällä välin?

Ensinnäkin rakas ystäväni vieraili luonamme...vietimme mukavan rauhallisen viikonlopun...juttelimme. Kiitokset vielä kerran vierailustasi Ystäväni ...toivattavasti taas pian nähdään.

Pikkumiehen kanssa käytiin korvakontrollissa viime tiistaina...korvat ja keuhkot olivat kunnossa, mutta ihon tilanne taasen huono ja komennus extrarasvaukseen. Lieviä allergia oireita on myös ilmennyt...Mies eksyi allergialiiton sivuille ja törmäsi siellä allegiaa aiheuttavien huonekasvien listaan. Kuinkas ollakaan...molemmat meidän kasvit (jukkapalmu ja joku vehka) löytyvät listalta, joten seuraamme tilannetta myös niiltä osin.

Tänä viikonloppuna ollaan ihan vaan oltu omalla porukalla...vieraat ovat ihania, mutta välillä on ihan kivaa vai olla "omien" ihmisten seurassa. Ohjelmassa on ollut siivousta ja kaupoilla käyntiä sekä jäiden pois raaputtamista. Nyt uskaltaa pihalla kävellä ilman, että tarvitsee pelätä joutuvansa selälleen . Muutoinkin lumipeite on saanut kyytiä tämän viikonlopun aikana...kasat hupenevat ja vesi virtaa. Huono puoli tässä on se, että yleiset parkkipaikka-alueet ovat ihan kamalassa kunnossa...sohjoutunutta lunta on niin paljon, että auto meinaa jäädä kiinni...missähän meidän huoltomiehet on? Parkkipaikoille tarvittaisiin traktoria pikaisesti...ennen kuin tuo sohjo jäätyy taas ja piha on yhtä möykkyä...

Mies piipahtaa huomenna "etelässä" ja minä pyöritän arkea täällä päässä. Toimistollakin on ollut porukkaa ihan ruuhkaksi asti...tuntuu oudolta ajatukselta, kun ollaan oltu Miehen kanssa ihan vaan kahdestaan vuoden alusta...vaatii totuttelua . Aikakin tuntuu kuluvan paljon nopeammin nyt, kun esimieheni kävi "kyläilemässä" ja sain uusia työtehtäviä, joita olen opetellut viime viikolla...loppuviikolla pääsin jo oikein hyvään vauhtiin ja tunnen olevani taasen hyödyllinen ...

Ensi viikko onkin lyhyt viikko ja lisää vieraitakin on tiedossa, joten on mitä odottaa ...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ...