Pikkumies halusi jäädä kanssani kotiin...siivoamaan kuulemma...haluaa auttaa mua, kun mulla on käsi kipeä. Ihana lapsukainen ...käy välillä puhaltamassa pipiä pois ja paijailee kättä kysellen auttoiko puhallus.

Ei siinä mitään...nyt on sitten Pikkumiehen huone siivottu "väärällä" kädellä . Aikaa siivoamiseen meni vähintäänkin tupla-aika "normaaliin" verrattuna...särky yrittää hiipiä olkapäähän, joten tiedossa taas lepäilyä ja kylmäkäärettä .

Seuraavana ohjelmassa eteisen kaappien läpikäyntiä...käyttämättömät kengät pois ja kesäkengät laatikoihin...sikäli, kun käsi antaa mun tätä ohjelmanumeroa toteuttaa .

Vähän poden huonoa omaatuntoa siivoilustani, sillä olenhan sairaslomalla ja muut pakertavat munkin puolesta töissä...en kuitenkaan osaa olla vain aloillani...varsinkaan, kun särky ei ole tällä hetkellä kova (toivottavasti ei nyt sitten kostaudu tämä touhuilu myöhemmin illalla itkuna ja hammasten kiristelynä) .

Pikkusisko aikoo tulla illalla lasten kanssa pitämään mulle ja Pikkumiehelle seuraa, kun Mies ja Esikoinen lähtevät leffaan (hyvittelyliput ) ...mitähän kivaa sitä keksittäis ...