Soitin eilen Helsingin toimistolle ja pyysin saada töitä...harvemmin sitä joutuu pyytelemään . Alkoihan niitä sitten tulla ja nyt töitä tippuu pitkin päivää, mikä on tosi kivaa .

Eilen Hoo soitti ja kysyi meitä...minua ja Pikkumiestä...seuraksi elokuviin. Risto Räppääjä on nyt sitten nähty...olipas mukava elokuva. Pikkumies kyllä muutamassa kohdassa hieman pelkäsi ja kymmenen minuuttia ennen elokuvan loppua kysyi, että koska tämä loppuu .

Mies ja Esikoinen kävivät luistelemassa ja olivat tehneet lumityöt (vähän jouduin asiasta eilen aamusella huomauttamaan ) ...pääsee taasen autolla katoksen alle ja sieltä pois ilman, että auto jää jumiin.

Olivat sitten laittaneet myös saunan päälle, joten pääsimme Pikkumiehen kanssa suoraan saunaan kotiuduttuamme. Olin niin väsynyt illalla, että nukahdin Pikkumiehen viereen. Esikoinen ja Mies heräsivät aamusella aikaisemmin katsomaan Suomen kiekkomatsia...Esikoinen meinasi myöhästyä bussista . Tosi jännä matsi, joka päättyi juuri toivottuun ja odotettuun tulokseen...Suomi neljän parhaan joukossa...Hyvä Suomi !!!!!!!

Toinen hyvä uutinen olikin sitten Ruotsin putoaminen jatkosta ...jos hävitään, niin ei ainakaan Ruotsille ...

Mukavaa torstain jatkoa kaikille ...