Eilen aamulla Pikkumies kysyi seitsemän aikaan: "joko herätään?"...mikäpäs siinä, kömmimme ylös koko porukka ja valmistauduimme uuteen päivään.

Ajelimme upeassa talvisäässä kotiin...edellisen päivän pettymyt tapeteista oli jo hieman laantunut...ihana tunne valtasi meidät kaikki. Pikkumies suuntasi samantien hakemaan A:ta ulos...halusi vielä mut mukaan ovelle. Lapsen menivät ulos ja minä piipahdin naapureilla ...kummasti aika hurahti ja huomasin, että tarkastaja tulisi kohta.

Vaan kuinkas kävikään...kello lähenteli jo puolta kahtatoista, kun viimein soitin miehelle. Hänen vastatessaan kysyin, että olihan meillä sovittu tapaaminen...hän myönsi unohtaneensa koko asian  ja sanoi lähtevänsä tulemaan. Viimein hän sitten saapui...kävimme läpi tapettien ja siivouksen puutteet ja muut pienet viat mitä etsimällä löysimme. Laitteistokoulutus olikin sitten ihan mitäänsanomaton...sain paremmat opastukset Pikkusiskon mieheltä, joka on huoltomiehenä Espoossa. Tarkastuksen lopputulema oli, että tapetit korjataan ja loppusiivous tehdään uudestaan...loput pikkuviat korjataan vuositarkastuksen yhteydessä ensi keväänä.

Tarkastuksen jälkeen suunnistimme saaristokatua pitkin keskustaan syömään ja kahvittelemaan (saimme kaupantekotilaisuudessa kahvilaan lahjakortit, jotka käytimme eilen...voi mitä herkkuja saimmekaan...nam) ...kiertelimme lisäksi keskustan liikkeissä ja ostimme ensimmäiset uuteen kotiin hankitut tarvikkeet: ison ja pienen saunakiulun kauhoineen, joita sitten jo myöhemmin testattiinkin.

Syömisen ja kahvittelun jälkeen palasimme kotiin...Pikkumies suunnisti jälleen ulos A:n kanssa ja me muut lämmitimme uunia ja saunaa. Voitteko kuvitella sitä palaneen rasvan käryä, mikä vähän ajan kuluttua leijui kylpyhuoneessa...yök...siirryin itsekin ulkoilmaan siitä kärystä.

Tapasin uudelleen H:n ja P:n ja juttelimme kauan...niin kauan, että Mies jo soitti perääni ja kysyi, jotta sammuttaako hän jo uunin (uunia piti lämmittää reilu tunti ) ...laitoimme kaiken kuntoon ja suunnistimme hotellille.

Ilta sujuikin sitten mukavasti kylpylässä lilluen...palasimme huoneeseen kahdeksan aikoihin ja Pikkumies paineli samatein nukkumaan. Katselimme Esikoisen ja Miehen kanssa telkkaria, kun meteli alkoi...hotellissa on kaksi lapsi/nuorisoryhmää ja he sitten päättivät pitää hieman hauskaa ...käytävällä juostiin, huudettiin ja naurettiin, ovia paukutettiin ja yrittipä joku meidänkin ovesta omalla kortillaan sisään. Tätä mellastusta jatkui puoli yhteentoista asti...meinasin jo soittaa respaan ja valittaa melusta, kun se yhtäkkiä loppui...loppuyön saimme nukkua rauhassa. Sanoinkin Esikoiselle, että jos hän on joskus samanlaisella reissulla, hän saa luvan käyttäytyä kunnolla .

Tälle aamulle on jo ehditty syödä aamupala ja seuraavaksi suuntaamme vielä hetkeksi kylpylään (Mies meni käymään uudessa toimipisteessä)...kylpylän jälkeen käymme vielä kotona ennen Espooseen lähtöä.