Vastasin juuri työpaikan toteuttamaan kyselyyn siitä, että kuinka halukas olen siirtymään työn perässä uudelle paikkakunnalle...hassuinta kyselyssä oli, että siinä oletettiin kaikkien olevan muuttoa vastaan ja minähän en siis ole...en todellakaan.

Siinä sitten pähkäilin, jotta miten vastata kaikkiin kysymyksiin "oikein" Kieli ulkona. Työpaikallani vallitsee...sanoisinko hieman kireä ilmapiiri tämän muuttuosian takia ja minä taidan olla yksi niistä TODELLA harvoista, jotka ovat valmiita muuttamaan.

Jäähän minullekin tänne vanhemmat, sisarukset ja kaikki ihanat ystäväni, mutta silti olen valmis näinkin isoon muutokseen...mitään ei saa, jos ei mitään uskalla. Kuvittelen olevani sen verran avoin ja ulospäinsuuntautunut ihminen, että uusien ystävyyksien solmimisen ei luulisi olevan ihan mahdottoman vaikeaa.

Lisäksi olen ajatellut asian niin, että pääseehän sieltä sitten poiskin, jos ei siellä vaikka viihdykään...tosin koko perheen muuttaminen edestakaisin lienee hieman hankalampaa...mutta kahellaan...