Suurensuuri ketutus himmensi eilen muuten niin aurinkoista päivää...sain perjantaina (omasta mielestäni) loistoidean, mutta toteuttaminen on tökkinyt oikein satasella...voi että kuulkaa mua ottaa päähän ...

Mutta sitten muihin juttuihin. Suuntasin eilen Esikoisen kanssa puolen päivän jälkeen...minnekkä muualle...ostoksille . Hyppäsimme bussiin (meinasin lentää takamukselleni, kun matka maksoi 3.80 euroa suuntaansa...sunnuntaisin on kalliimpaa kuin muulloin) ja päädyimme (taas kerran) Kolmisopen marketeille . Halusin käydä Hemtex:ssä katsomassa vielä verhoja ja paneeliverhotankoja...löytyihän niitä. Ostin Pikkumiehen huoneeseen verhot. Lisäksi ostin yhden verhon, josta ompelin Pikkumiehen huoneeseen tyynyjä (kuvia myöhemmin) ...alkaa olla huoneensa pikkuhiljaa valmis. Seuraava projekti onkin sitten Esikoisen huone...verhot pitää laittaa ja uusi lamppu hankkia, matosta puhumattakaan .

Olin sopinut Hoon kanssa meneväni teelle...kävimme kuitenkin ensin Pikkumiehen, Aan ja Oon kanssa pienellä kävelyllä. Kuvittelin Miehen ja Esikoisen tekevän ruoan sillä välin, kun olemme Pikkumiehen kanssa ulkona...kaikkea kanssa...mitään ei oltu tehty, joten laitoin sitten vielä ruoan ennen kyläilyäni . Lähtiessäni teelle perääni huudettiin, että tule tunnin päästä takaisin, jotta päästään luistelemaan...kauaa en siis teellä ehtinyt istuskella.

Pikkumies yski taasen viime yönä, joten seuraamme tilannetta osaltaan...

Tänä aamuna heräsin kellon soittoon huonosti nukutun yön jälkeen...päätä särki jo valmiiksi, väsyttikin hieman...näin koko viime yön ihan hassuja unia ja Pikkumieskin herätti kerran. Pääsimme lähtemään kotoa hieman myöhässä (Esikoinenkin oli kyydissä, mutta ehti onneksi kouluun ajoissa) ...töissä kuitenkin ihan normiaikaan. Täällä sitä sitten istutaan kahdestaan Miehen kanssa molemmat omilla koneillaan remonttimiesten tehdessä vielä hommiaan viereisissä huoneissa...mitään tekemistä ei vielä kauheasti ole, joten sillä tässä kirjoittelen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille