...miten ihmeessä meidän kaapeissa voi olla niin hirveesti tavaraa? Mikä ihmeen hamsteri musta on tullu? Pikkumiehen huoneen kaapit on pullollaan....tadaaaa...mun kankaita ym. kaikkea vuosien varrella kerättyä. Tietysti kaapeista löytyy kaikki Pikkumiehen vaatteetkin, mutta leijonanosan niintä vievät mun tavarat. Täytyypä käydä nuo kaikki läpi rankalla kädellä .

Kuplamuovi loppui pahasti kesken, joten laseja ym. helposti rikkoutuvaa en pysty nyt pakkaamaan...pitää tehdä lisätilaus pakkausmateriaaleista...sillä aikaa pakkailen kaikkea muuta.

Otan tänään hieman rennommin...heräsin puoli kahdeltatoista. Ajatteli ensin syödä aamupalaa ja sitten käydä suihkussa. Pikkumiehen haen tänään hoidosta jo puoli kolmen aikoihin ja kotimatkalla piipahdamme neuvolaan ottamaan influenssarokotteen.

Kotona olo alkaa tympiä...täällä on niin sotkuisen näköistä koko ajan. Haluaisin pakata heti kaiken, mutta ilman tavaroita ei pärjää vajaata seitsemää viikkoa, joten joudun kestämään tätä sekasotkua vielä viikkoja...mä tulen hulluksi moneen kertaan ennen kuin me muutetaan...

Nyt pitää alkaa touhuta, jotta tämän päivän aikataulu ei heitä häränpyllyä ...palaillaan myöhemmin.