Ehdin aamulla hetken aikaa lueskella ja nauttia keittämääni teetä, kun rakas ystäväni soitti ja pyysi luokseen teelle ...ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä, kun vastasin myöntävästi ja sanoin tulevani pian . Laitoin itseni kuntoon ja suuntasin kävellen ystäväni luo. Juttelimme niitä näitä teekupposten ääressä...olipas mukavaa istuskella kiireettä ja jutella .

Kesken kyläilyn puhelimeni soi ja Pikkusisko pyysi lastenhoitoapua tälle iltapäivälle puoli kolmeksi...lupasin auttaa ja suuntasin sinne suoraan ystäväni luota. O ja N olivat innoissaan tulostani...leikimme autokorjaamoa koko puolituntisen ja hauskaa oli.

Kävelin sitten kotiin hakemaan Esikoista, joka lähti kanssani käymään vielä kaupassa...ehdimme ajoissa takaisin kotiin ruoanlaittoon...tuloksena nakkikastiketta ja spagettia...kieltämättä todella hyvää oli .

Kättä särkee edelleen ja särkylääkettä kuluu ...

Esikoinen lähtee Miehen kanssa lenkille poiketen kirjastossa...minä ajattelin ottaa pienet levot sohvalla ja televisio saa luvan toimia lapsenvahtina...olenko ihan kamala äiti?