Voi että mikä yskä  ja nuha ...kuume sentään hellitti, ainakin sitä nyt vaikuttaisi. Eilinen päivä kului sängyssä maaten...vuorotellen kylmissään ja hikisenä...päänsärky oli ihan kamala ja yskiminen yhtä tuskaa. Viime kuumeesta (siis tälläisestä todella kunnon kuumeesta) on jo aikaa enkä samanlaista olotilaa toivo vähään aikaan kokevani.

Pikkumies osaltaan on jo huomattavasti paremmassa kunnossa, vaikka yskä vaivaa vielä kovin...tänä iltana täytyy ratkaista huomisen hoitopäivän kohtalo...viedäkö vaiko ei.

Sitten muita kuulumisia...laitoin eilen viestiä "tädille". Kirjoitin hänelle, että rahoja ei ole edelleenkään viety tililtä, postia ei ole tullut eikä muutenkaan yhteydenottoa hyvittelyn merkeissä kuulunut. "Täti" vastasi, välittäneensä viestini eteenpäin konttoriin...kiitin häntä. Tarkastin tilin tilanteen myöhemmin päivällä...rahat oli veloitettu tilitä...viimeinkin.

Nyt sitten edelleen odotetaan yhteydenottoa...mun kärsivällisyyttä koetellaan nyt ihan satasella...pankin vaihto alkaa häämöttää edessä ja toivon, että konttorissa viimeinkin otettaisi meidät tosissaan.