No niin...nyt loppu sitten arpominen meidän perheessä ja Pikkumies sai piikkinsä tänään. Pikkumieshän kuuluu riskiryhmään infektioastmansa kanssa jatkuvan lääkityksesnsä takia ja lääkäri kirjoitti siitä eilisen kontrollikäynnin yhteydessä todistuksen, jonka kera aamusella marssimme terveysasemalle. Ala-aulassa oli suuret ohjeet kuka, mitä ja mihin...kipusimme kolmanteen ja otimme jonotusnumeron. Olimme asennoituneet Pikkumiehen kanssa pitkään odotukseen, mutta eihän siellä ollutkaan ketään jonossa, joten pääsimme samantien sisälle. Piikin jälkeen Pikkumies leikki vielä neuvolan tiloissa vartin verran...kaiken varalta...mitään ei ilmennyt ja pääsimme lähtemään.

Kävimme piikin jälkeen hakemassa O:n meille leikkimään...tällä hetkellä pojat piirtävät aarrekarttoja yläkerrassa ja minä tässä kirjoittelun lomassa lämmitän eilistä lohikeittoa pojille lounaaksi.

Lounaan jälkeen käyn keittiön kaappien kimppuun ja yritän saada mahdollisimman paljon pakattua ja setvittyä. Mihin nää viikot on karannu? Vastahan valitin vielä 15 viikon odotusta ja huomenna viikkoja on enään neljä...apua .

Onneksi pojat lähtevät huomenna viikonlopuksi vanhempieni luokse Porvooseen ja saamme Miehen kanssa pakata oikein urakalla...tarkoitus olisi nyt ainakin saada verkkokellari inventoitua ja pakattua...puuhaa siis riittää.