Eilinen ilta meni rauhallisesti oman perheen kesken (Pikkusiskohan ei sitten tullutkaan meille, kuten aiemmin jo kerroin) ...Mies tuli hieman aiemmin töistä ja pakkasimme koko poppoon autoon suunnaten kaupoille. Mukaan tarttui hyvää ruokaa sekä aikuisille kuohujuomaa.

Olimme takaisin kotona puoli kuuden aikoihin ja aloin samantien valmistaa meille ruokaa...korkkasimme kuohuviinin ja kilistimme uudelle vuodelle.

Pikkumies kieltäytyi nukkumasta päiväunia, joten tiedossa oli, ettei hän jaksa valvoa myöhään. Ruoan jälkeen suuntasimme ulos ja teimme pienen lenkin päätyen pulkkamäkeen. Pojat laskivat mäkeä...minä ja Mieskin muutaman kerran...raketit paukkuivat ympärillämme ja pakkanen nipisteli nenänpäätä. Olimme takaisin kotona vähän yli yhdeksän ja Pikkumies alkoi osoittaa väsymisen merkkejä, joten laitoin hänet nukkumaan.

Katsoimme Miehen ja Esikoisen kanssa telkkaria...Mies hyytyi jo ennen puoltayötä ja me Esikoisen jälkeen luovutimme puoli yhden jälkeen.

Tänä aamuna heräsin pieneen päänsärkyyn...taisi se viimeinen kuohuviinilasillinen olla kuitenkin liikaa. Muutoin päivä on mennyt ihan vain oleilemalla...mitä nyt imuroin ja Mies luuttusi. Kävin lisäksi H:n kanssa kävelyllä ihastelemassa alueemme "ökytaloja"...oli mukavaa ulkoilla, mutta loppumatkasta alkoi olla nenä ja poskipäät ihan turrat pakkasen purtua kovin.

Kävelyn jälkeen söimme vielä herkkuruokia...siivosin keittiön heti ruoan jälkeen, joten saan nyt sitten vain oleilla lopun iltaa. Pikkumies pitää saada piakkoin unten maille, joten taidanpa tästä tuolista nostaa takamukseni ja alkaa toteuttaa suunnitelmaa.

Huomenna saamme vieraita...Miehen sisko tulee Jyväskylästä päiväseltään kylään...kirjoittelen siis lisää huomenna iltasella.

Hyvää vuoden jatkoa kaikille ...