...muistuttaa itsestään ja kehottaa lepäämään. En muista (enkä jaksa alkaa selata kirjoituksiani läpi) olenko kertonut teille sairastaneeni sydänlihastulehduksen vuonna 2003? No kuitenkin...aina välillä kroppa muistuttaa aiheesta ja komentaa lepäämään...tykyttää ja muljahtelee.

Juttelin tuossa juuri sairaanhoitajan kanssa asiasta ja totesi maanantaisella sauvalenkillä, tiistaisella jumpalla ja hieman flunssaisella ololla olevan suora yhteys oireisiini. Kropan jumit alkavat aueta ja sitä myöten veri kiertää paremmin...mulla on alhainen verenpaine ja se yhdistettynä parempaan verenkiertoon tekee pyörryttävän olon. Eilenkin monta kertaa noustessani istualtaan silmissä musteni ja jalat eivät kantaneet...selkeitä oireita. Sitten kun yhdistetään mukaan vielä ne tykytykset ja muljahtelut saadaan olotila, joka käskee jäämään kotiin.

Aamulla heräsin eikä oloni ollut parempi...totesin Miehelle, että jään tänään (ainakin) kotiin. Mies vei Pikkumiehen hoitoon ja minä jatkoin uniani...heräsin yhdeltätoista puhelimen soittoon (saamarin sähköyhtiöt..."oletteko hiljan kilpailuttaneet sähköyhtiötänne?") ...otan tänään rennosti.

Ulkona on upea ilma...asteita on -15.5 ja aurinko paistaa...lumi loistaa ja houkuttelee ulos. Tekisi mieleni, mutta taidan silti käpertyä filtin alle sohvalle ja katsella nauhoituksia.

Mukavaa torstaita kaikille...kaikesta huolimatta ...