No en tehny Yllättynyt. Kaikki vielä tekemättä...pyykit pesemättä ja tavarat etsimättä...lauantai aamuna pitäisi olla kovaa vauhtia menossa auton nokka kohti pohjoista. Taitaa tulla pikkuisen kiirus, mutta silloin olenkin parhaimmillani...kun on saatava tulosta, niin silloin tehdään ja kunnolla.

Oon siitä hassu ihminen, että toimin parhaiten pienen paineen alaisena. Jos mulla on "liikaa" aikaa, alan hidastella...ei hyvä Nolostunut. Joten pieni kiire lienee ihan hyväksi.

Paino paivitetty sivupalkkiin ja tyytyväisenä sen sinne kirjoitin. Laskusuhdanne jatkuu hienosti, vaikka erittäin pitkä matka on vielä edessä.

Miksi mua väsyttää koko ajan? Oonko nyt sitten vaihteeksi nukkunu liikaa? Nukahdin pikkumiehen viereen illalla puoli yhdeksän maissa ja heräsin aamulla kuudelta herätyskellon ääneen...silti väsyttää Yllättynyt. Vai onko tää nyt vaan loman odotus väsymystä? Tiedä häntä...silti väsyttää...

Töissä satelee ilmoituksia toisiin paikkoihin siirtyvistä ihmisistä...meidän osastolta vuorokauden sisään kaksi...hyvä heille Hymy, mutta työn sujumisen kannalta ei hyvä ollenkaan...Päättämätön.

Oman työnkuvan osalta saattaa siis olla tulossa muutoksia...odotellaan. Selviäisipä tuo meidän muuttoasia nyt pikaisesti, jotta pääsisi tekemään suunnitelmia...voisin muuttaa jo heti, mutta kun se ei vielä onnistu....Huuto.

Joten odotellaan...edelleen...