Viimeinki tuntuu siltä, että jaksaa istua koneella sen aikaa, että kirjoittelee kuulumisia.

Keuhkokuume on inha tauti...se vie voimat ihan kokonaan. Oli suuri virhe lähteä työmatkalle...oli ihanaa nähdä siskot ja Pikkumiehen kummitäti sekä ystäväperhe uusine vauvoineen, mutta olo oli kehno koko ajan eikä reissusta voinut oikein nauttia. Hotellihuone oli taas mukava, mutta yskä ja tukkoisuus veivät senkin nautinnon. Kaikkea suunnittelemaani en jaksanut tehdä...en todellakaan...kotiinpaluu sen viikon keskiviikkona tuntui taivaalliselta. Olin sitten töissä sen viikon torstain, mutta perjantaista lähtien ensin sairaslomalla ja sitten lomalla viime viikon...huomenna aion mennä töihin. Yskä vaivaa edelleen (lääkekuuri loppui torstaina) ja väsymys iskee ihan yhtäkkiä, joten katotaan miten huomenna käy.

Meidän piti lähteä Saariselälle hiihtolomaksi...meidän perhe ja Miehen kaksi siskoa perheineen...pieleen siis meni ....emme nähneet mitään järkeä lähteä sairastamaan lähes 800 km:n päähän, joten jäimme kotiin ja muu porukka lähti reissuun...HARMITTAA vieläkin.

Mies ja pojat ovat touhunneet kaikkea kivaa ja minä olen möllöttänyt kotona... neljän seinän sisällä ja ihaillut upeita kelejä. Tiistaina uskaltauduin ulos retkelle (siitä oma postaus seuraavaksi), mutta muuten olen ollut ihan hissukseen...tylsää.

Jospa tämä nyt tästä lähtisi parempaan suuntaan ja pääsisin minäkin ulkoilemaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ...