...ja ukkostaa ihan kamalasti. Ukkonen on ihan tuossa päällä ja pätkii sähköjä vähän väliä. Kaupungissa tuo ei haittaisi kovinkaan paljon, mutta täällä korvessa se on vähän eri juttu. Maadoitukset, kun on hieman eri luokkaa. Vuosi sitten ukkonen hajotti täältä kaikki televisiot ja puhelinpistokkeesta löi liekit sisälle, joten hieman pelottaa Yllättynyt.

Viime yönäkin tuli vettä kuin saavista kaataen...aamulla oli vähän aikaa aurinkoa, mutta nyt sitten taas sataa. Hyttyset on äkäisiä ja hyökkäävät kimppuun heti kun ovesta astuu ulos...ja minä en voi sietää sitä ininää Huuto.

Esikoinen on käynyt virvelöimässä...ilman saalista toistaiseksi...olen luvannut siivota kaikki kalat mitkä saa...toivottavasti edes joku pieni sintti nappaisi kiinni Pusu.

Lenkille en tänä aamuna selviytynyt...väsytti niin vietävästi ja nyt harmittaa Nolostunut. Tuohon ukonilmaan en ulos lähde.

Ja ne mummun kuuluisat pullat ja kakut...niitä on sitten mutustettu ihan surutta Nolostunut...äskenkin kahvipöydässä puputin pannukakkua ja mansikkahilloa...ei hyvä, ei hyvä ollenkaan Nolostunut...missä se itsehillintä ihan oikeasti piileskelee. Miten voi olla niin himskatin vaikeaa sanoa "EI"...juu ei, kun ottaa vaan ja kiittelee päälle...Huuto. Pelottaa jo etukäteen tuo loman jälkeinen punnitus...punaista tulee ja roimasti...voihan prkl! Huuto.

Onneksi meidän poikien serkkutytöt on täällä mummulassa myös, joten molemmilla on seuraa ja me vanhemmat pääsemme hieman helpommalla...

Kohta loppuu läppäristä akku, enkä uskalla piuhaa laittaa seinään, joten lopettelen nyt ja palaan paremmalla ilmalla...