Houkuttais niin kovasti alkaa pakkaamaan laatikoita, mutta pelottaa tuo kipu ja se, että pahennan vain tuota ongelmaani. Ehkäpä annan laatikoitten olla ja lepuutan kättä ensin muutaman päivän lääkärin ohjeitten mukaisesti ja vasta sitten, kun kipu alkaa hieman hellittää, alan pakata oikein tehokkaasti (muistaen kuitenkin oikeat liikeradat, jotka lääkäri opetti) .

Lääkärin puheet nimittäin hieman pelästyttivät...jos kättä ei nyt hoideta kerralla kuntoon, saattaa edessä olla leikkaus (pahimmassa tapauksessa ) ...taidan siis ihan oikeasti tehdä kuten lääkäri käski ja saada itseni kuntoon (ja ylläpitää sitä) .

Pikkumies on hoidossa, Esikoinen koulussa ja Mies töissä...mitähän sitä keksisi? Taidanpa syödä ensin lounasta ja sitten lähteä reippaalle kävelylle suuntana Sello ja kirjasto (sain juuri ilmoituksen, että tilaamani aineistot ovat tulleet) ...tuleepahan kaksi kärpästä yhdellä iskulla .

Sannalle ja Kaisalle kiitokset kommenteista ja kannustuksesta ...tuntuu kivalta, että ystävät (sekä oikean elämän että virtuaalisen sellaiset) ovat tukemassa .