Terveiset aurinkoisesta Kuopiosta .

Eilen ajelimme tänne aurinkoisessa säässä ollen perillä puoli kolmen aikoihin. Olimme sopineet käyvämme vielä kerran ihastelemassa uutta kotiamme ennen kaupantekoa. Tapasimme myyjän kanssa kotimme edustalla neljältä. Mittailimme kaappien ja verhotankojen paikkoja sekä suunnittelimme tapetoitavia seiniä.

Illalla pulahdimme kylpylän altaisiin nauttimaan lämpimästä vedestä ...kyllä uni maittoi sen jälkeen.

Tänä aamuna unta ei riittänyt seitsemää pidempään...koko poppoo ylös ja aamupalalle. Kauppakirjojen teko oli sovittu kello kymmeneksi, joten suunnistimme sinne ollen taas kerran reippaasti etuajassa  (kun on tottunut Espoon ja Helsingin ruuhkiin, on täällä aina ajoissa, kun varaa liikaa aikaa paikasta toiseen siirtymiselle ).

Pojat saivat olla keskenään katsomassa elokuvaa sen aikaa kun teimme kauppoja. En voi muuta kuin kiitellä meidän myyjää (ja naapuria) erinomaisesta palvelusta. Hän kiinnitti huomiomme sellaisiin pikkuasioihinkin, jotka ei olleet tulleet meille mieleen ollenkaan. Tällä tavoin hän säästi meidät monelta (pikku)murheelta. Kaupat tehtiin ja raha vaihtoi omistajaa...saimme avaimet uuteen kotiimme.

Kävimme hotellilla vaihtamassa hieman rennompaa päälle ja ajelimme kotiin ...siis tänne Kuopion kotiin . Kiersimme tapettikirjojen kanssa ja valitsimme mieleiset tehostetapetit...merkitsimme ne pohjapiirustukseen. Merkitsimme myös seiniin haluamamme naulakoiden paikat. Tutustuimme myös yksiin toisiin naapureihimme...heillä on kaksi lasta, 4- ja 1- vuotiaat. Juttua olisi riittänyt ja he toivottivat meidät tervetulleiksi asumaan uuteen kotiimme . Aikaa vierähti useita tunteja siinä suunnitellessa ja harmikseni huomasin kamerani akun loppuneen, joten haluamani kuvat jäivät ottamatta.

Tätä kirjoittaessani mies lähti jo edeltäkäsin poikien kanssa kylpylään...minä juoksen nyt perässä ja aion lillua lämpimässä vedessä oikein sydämeni kyllyydestä.

Huomenna olisi tarkoitus taas suunnata sinne Espoon kotiin, mutta sitä ennen käymme vielä kerran täällä kotona ottamassa niitä kuvia ja nautimme ajatuksesta...meillä on nyt oma koti . Harmi vain, että saamme sinne muuttaa vasta joulukuussa...olen itsekseni päättänyt, että muutamme 18.12...ja sillä siisti . Ehdin sitten pikkuisen laittaa jouluakin täällä uudessa kodissa...