...voisi Mies todeta kuulumisia kysyttäessä.

Eilen aamulla lensin tänne Helsinkiin kahden päivän koulutusreissulle...tietenkin Pikkumies sairastui juuri nyt ja onkin ollut eilisen ja tämän päivän Miehen kanssa kotona.

Eilen illalla tapasin sekä Rakkaan Ystävän että Pikkusiskon. Koulutusten jälkeen kävin viemässä tavarat hotellille...kylläpäs olikin mukava hotelli, kuten kuvista näkyy...

...yleisilme...

...mulla oli kylpyamme...

Jätin siis tavarat hotelliin, piipahdin leluostoksilla (Sello oli pettymys...olen hehkuttanut sitä kuinka kaipaan Selloa ja sen palveluita, mutta eihän se nyt niin erikoinen ollutkaan eikä sieltä löytynyt mitään kivaa ostettavaakaan) sekä alkossa ostamassa pienen kuohuviinipullon (palaan tähän kohta) ja suuntasin kävellen Rakkaan Ystävän luo...lupauksen mukaisesti sain teetä ja pientä suupalaa ennen kävelylenkkiämme vanhoihin kotimaisemiin. Kävelyllä parantelimme maailmaa ja päädyimme viimein vanhan kodin pihamaalle...totesin isoon ääneen, etten missään nimessä haluaisi muuttaa sinne takaisin...en mistään hinnasta. Miten piha-alueet olivatkin ränsistyneet kahdeksassa kuukaudessa...vai oliko mulla ollut ruusunpunaiset lasit silmillä siellä asuessa...joka tapauksessa eipä ole ikävä sinne (tähän pitää tosin mainita, että kyllähän mulla on ikävä teitä ihania ihmisiä siellä Espoossa, mutta Espoota ei ole ikävä) . Jatkoimme kävelyä ja erosimme Leppävaaran lukion kulmilla, josta jatkoin pikavisiitille Pikkusiskon luo. Kauaa en kylässä viihtynyt vaan suuntasin hotellille.

Kuten tuolta ylempää näkyy, oli huoneessani kylpyamme, jota hyödynsin illalla...kävin ostamassa hömppäkirjan matkalla hotellille ja kylpyveden valuttua otin kirjan, avasin kuohuviinin ja asettauduin kylpyyn nauttimaan...kylläpäs tuntui luksukselta . Kauaa en kylläkään jaksanut kylpeä ja unten mailla olin jo puoli yhdentoista jälkeen.

Pitkistä unista huolimatta tänään on väsyttänyt kovasti ja eilen selvisi, että lentoni, se alunperin varattu klo 17:15 lähtevä peruttiin ja minut siirrettiin klo 20:05 lennolle, joten ehdin piipahtaa Pikkusiskon luona vielä tänään...Pikkusisko lupasi heittää mut kentälle...

Mukavaa torstaita kaikille ...