...sain aamulla viestiä, että verokorttini puuttuu edelleen ja tarvitaan pikaisesti, jotta helmikuun palkka tulee oikealla prosentilla...eikä tämä ole se asia joka jurpii.

Soitin sitten henkilöstöhallintoon ja kerroin tilanneeni uuden verokortin, joka lähetetään suoraan sinne. Kertoi sitten lähettäneensä palkkakuitin minulle kotiin...niin siis minkä olet lähettänyt   (meillä on palkkapäivä kerran kuussa...15. päivä) . Selitti sitten asian liittyvän meidän muuttoon ja siihen kuuluvaan rahalliseen korvaukseen.

Siinä vaiheessa näin punaista ja pyysin tarkennusta. Selitti sitten, että maksusta on mennyt veroa niin ja niin paljon ja nettona meille maksetaan sen ja sen verran...siis mitä veroa  . Missään vaiheessa, koko puoli vuotta kestäneen muuton suunnittelun ja toteuttamisen aikana, ei ole tullut ilmi, että muuttoraha olisikin verollista tuloa (nyt joku ehkä kommentoi, että tottakai se on verollista tuloa...ehkäpä niin, mutta se ei ole tullut missään vaiheessa esille) ...ei missään vaiheessa. Voitte siis kuvitella kiukkuni, kun kuuli, että saamme vain osan meille luvatusta rahasta (joka muuten oli jo kokonaan etukäteen käytetty...todella ikävä yllätys) .

Meitä on johdettu harhaan ...prkl .

Terveisin,

todella kiukkuinen akka Kuopiosta