Tänään vietimme Pikkumiehen kanssa mukavaa ulkoiluiltapäivää ja suuntasimme Lehtoniemeen luontopolulle ja puistoon (harmi vain, että kamera jäi pois matkasta) .

Lehtoniemeen on rakennettu luontopolku ihan siihen asuntomessualueen viereen ja sitä sitten kiersimme Pikkumiehen kanssa...luettiin kylteistä uutta tietoa ja tutkittiin alkavan syksyn tekosia. Luontopolun varrelta löytyy mm. lepakonpesiä ja siilin talvehtimispesä sekä lukematon määrä linnunpönttöjä ripoteltuna sinne tänne luontopolun varrelle.

Luontopolun jälkeen menimme Lehtoniemen uuteen leikkipuistoon, jossa olikin paljon lapsia vanhempineen. Harmittelin vain sitä, että siellä tuntui olevan sellainen "leikkipuistojengi", joka katsoi muita pitkin nenänvartta (olivatko sitten kenties niitä "hienojen" talojen asukkaita?) eikä edes yrittänyt ottaa kontaktia muihin...mitäpä siitä, meillä oli Pikkumiehen kanssa tosi kivaa.

Puiston jälkeen Pikkumies halusi vielä käydä Saaristokadun varrella olevalla Pölhön (?) grillikatoksella, joten sinne siis suuntasimme...moni muukin oli ajatellut alueella piipahtaa ja autoa oli melkein mahdoton saada parkkiin (parkkeerasin sen sitten puoliksi nurmikolle ) . Retkeily alkoi Pikkumiestä jo väsyttää ja nälkäkin kurni vatsassa, joten suuntasimme kotiin...Mies laitto ruoan valmiiksi, joten päästiin suoraan pöytään.

Pikkumies nukkuu jo...varttia yli kahdeksan oli huoneessa jo täysi tuhina päällä ...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ...