Tänään on ollut todella tuohun täyteinen päivä ...aamulla heräsin, kun Mies tuli tiedustelemaan, että olenhan muistanut tulostaa Esikoisen syyslukukauden lukujärjestykset uutta koulua varten (...niin eikä tuota asiaa voinut sitten kysyä myöhemmin herättyäni?) . En olisi millään jaksanut nousta...nukuin yön todella huonosti...näin painajaista, jossa olimme vielä vanhassa kodissa ja mulla oli melkein kaikki vielä pakkaamatta muuttomiesten seisoessa vieressä odottaen toistellen mulle, että kaikki tavarat eivät mitenkään tule mahtumaan yhteen muuttoautoon...heräsin vähän väliä ja tiedostin sen olevan vain unta, mutta uni jatkui heti taas samasta kohdasta ja tuntui tosi ahdistavalta .

Nousin kumminkin...aamuteen jälkeen puin päälle ja ryhdyin toimeen. Olin päättänyt heittää kuusen ulos tänään...tiedätte varmaan, mikä on tulos, kun on unohtanut kuusta kastella? Niinpä...kuusi varisti lähes kaikki neulasensa olohuoneeseen sitä riisuessani...eipähän sitten ollut neulasia muualla kuin lattialla . Kuusen viemisen jälkeen imuroin koko kodin ja siirsin kirjakaapin oikealle paikalleen...tämän tehtyäni sainkin sitten kahdeksan laatikkoa purettua ja pois tilaa viemästä. Pikkulipastokin siirtyi sitten olohuoneen puolelle ja sai seurakseen lampun, kynttilänjalat ja ihanan ystäväni tekemän taulun (voin laittaa tuosta myöhemmin kuvan...kunhan varmistan, että saan kuvan taulusta laittaa) .

Näiden toimenpiteiden jälkeen päätinkin sitten koota kaksi Ikeasta ostamaani pikkulipastoa, jotka ostin yöpöydiksi (kerrankin kaikki mutterit, ruuvit ja kaikki muutkin palaset olivat tallessa ja sain ne koottua) ...Mies ei niitä alunperin halunnut, joten kokoaminen jäi minun tehtäväkseni ...ja voin sanoa, että hienot ovat .

Kesken kokoamistyön soitti H ja pyysi lenkille...kävimme kiertämässä tunnin lenkin ja olin ihan jäässä kotiin päästessäni, mutta lämpesin kivasti kootessani jälleen lipastoja .

Kaiken tämän touhuamisen jälkeen täytin vielä tiskikoneen, ripustin pyykit kuivumaan ja saattelin Pikkumiehen unten maille, joten taidan nyt suunnata upottavaan nojatuoliin katsomaan nauhoituksia teekupposen kanssa...kauniita unia kaikille ...