Näin taas yksi viikko takana...juhannus ovella ja lomakin alkaa kahden viikon päästä.

Juhannuksena tiedossa leppoisaa yhdessäoloa rakkaitten kanssa. Syödään hyvin ja maistellaan kuohujuomaa miehen synttäreitten ja muuton varmistumisen kunniaksi. Sen enempää ei ole tarkoitus juomia ottaa, koska lapset ovat kotosalla...ja sitä paitsi onhan ensi viikolla se meidän risteily, jolla tulee varmaan otettua vähän runsaammin Nauru. Toivottavasti säät suosivat, vaikka sadetta kuulemma on luvattu Otsan rypistys. Sateella voi tietysti käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan hömppää höyryävän teemukin kera.

Loma alkaa 6.7. ja tarkoitus olisi suunnistaa sukulaisiin heti loman alusta. Tiedossa 10 mukavaa päivää sukulaisten (miehen puolelta) kanssa...odotan innolla pääseväni anopin ruokapöytään, mikä on turmioksi tälle dieetilleni. Siellä ei dieettejä kumarrella NauruKieli ulkona...pullaa ja kaikkea muuta herkkua tarjolla jatkuvalla syötöllä...yritä siinä nyt sitten hillitä itseäsi ja olla syömättä.

Otan kävelysauvat mukaan matkalle ja aion kävellä joka toinen aamu sellaisen 1.5 tunnin lenkin, joten ehkäpä voin sitten myös muutaman pullan syödä...vai mitä olette mieltä?

Meillä on yleensä huono tuuri anoppilaan mennessä...vaikka juuri ennen tuloamme olisi ollut vaikka kuinka lämmintä, me tuomme huonon sään mukanamme...sadetta ja kylmää ilmaa. Ollaan oltu yhdessä 15 vuotta ja olisiko ehkä kolmena kesänä ollut niin lämmintä, että on kärsinyt mennä uimaan. Toisaalta voi sitten hyvällä omallatunnolla linnoittautua sohvalle lukemaan niitä samaisia hömppäkirjoja ja kuunnella sateen ropinaa peltikattoon.

Taidanpa tästä poistua takavasemmalle ja könytä kaupan kautta kotiin juhannuksen viettoon...HYVÄÄ JUHANNUSTA juuri sinulle vieraani Hymy