Viime yö oli kyllä joku ihmeen liskojen yö...pikkumies heräsi tasan kello 02.00 ja hyppi seuraavan tunnin ajan oman ja meidän sängyn väliä, puhui koko ajan ja kyseli, josko saisi jo nousta Yllättynyt...kuultuaan vastaukseni, totesi ykskantaan...Tylsää Nauru. Kuuma oli kuin hel....... Otsan rypistys, mutta kun ikkunan avasi kokonaan linnut ja kissat pitivät sellaista meteliä, että nukkuminen oli sanoisinko hieman vaikeaa...

Ulkona on ihanan lämmin ilma, mutta yöt ovat sitten tuskallisia, kun kivitalon seinä luovuttaa päivällä varastoimaansa lämpöä...ei kiva, ei sitten ollenkaan.

Sain sitten pestyä yhden koneellisen pyykkiä eilen, mutta tänään olisi lisää tiedossa...eikö ne pestävät pyykit ikinä lopu? Lisäksi pitäisi löytää tieni johonkin kauppakeskukseen ostamaan nuoremmalle siskolleni synttärilahja...jotain kivaa ja sopivan hintaista, käytännöllistä ja samalla kuitenkin sopivan turhaa Nauru...siinäpä melkein mahdoton tehtävä Nauru. Onneksi aikaa on tämä koko ja huominen aamupäivä...eiköhän se onnistu.

Pikkumies kiusaa koko ajan esikoista ja oli jo äsken jäähyllä, mutta meno jatkuu ihan mahdottomana kuitenkin...johtunee siitä, ettei suostu päiväunille ja alkaa olla hieman väsynyt...Päättämätön...komentaessani esittää ihan viatonta ja kohauttelee olkiaan: "Mä mitään oo tehny" Viaton.

Nyt kuulemma pitäisi lähteä ajelemaan jonnekin ja kokeilla miehen eilen ostamaa navigaattoria...mistäpä löydämme itsemme...Kieli ulkona