Miten voikaan olla näin vaikeeta pysytellä hiljaa meidän muuttosuunnitelmista? Haluaisin kuuluttaa asiasta kaikille, mutta mitään en voi kertoa kenellekään ennen asian virallista ratkaisua Tukittu...vaikka miten kovasti haluaisin...

Tänään taas perjantaikahveilla asiaa käsiteltiin ja jossiteltiin puolin ja toisin...olisin niin kovin halunnut kaikille kertoa, että meidän osalta asiat ovat melkein sovittu jo valmiiksi, mutta oli vaan istuttava hiljaa ja hymyiltävä sisäisesti Kieli ulkona.

Onneksi on jo perjantai ja huomenna saa nukkua pitkään...tai ei kuitenkaan niin pitkään kuin haluaisin. Olemme menossa koko perheen voimin "tutustumaan" poikien kyläpaikkaan, johon menevät hoitoon silloin meidän reissun ajaksi. Tiedossa siis huomiselle mukavaa yhdessäoloa rakkaitten ihmisten kanssa.

Lisäksi mieltäni lämmittää ajatus siitä, että onneksi siivosin jo eilen, niin ei tänään tarvitse alkaa siivota töitten jälkeen...voin istahtaa sohvalle viinilasin kanssa (juu, viini ei pilaa dieettiäni) ja katsoa nauhoittamani Teho-osaston viimeinen jakso...pitäisikö varata nenäliinoja siihen viereen...tunnustan nimittäin olevani onneton nyyhky Nolostunut.

Hauskaa viikonloppua...ja sinä joka ehkä käyt tämän lukemassa, jätähän kommenttia Hymy