Huh huh...kiirettä on pidellyt.

Pakkanen nipisteli aamusella taasen kovasti nenää ja poskipäitä...täällä työpaikan pihamaalla tuuli puhaltaa todella kovaa ja pakkanen tuntuu monin verroin pahemmalta kuin kotipihassa.

Pikkumiehellä on tänään hiihtoa päiväkodissa (pakkasraja tosin -15 astetta) ...toivottavasti lauhtuu sen verran, että pääsevät suksimaan .

Sain edelliseen kirjoitukseeni kommentin, että täälläpä on hiljaista nykyään. Se ei kylläkään johdu siitä, etteikö tapahtuisi yhtään mitään...en vain ole ehtinyt kirjoittaa mitään.

Maanantai (kuten myös eilinen) oli yhtä kiirettä täällä töissä...tilastojen vertailu on kuulkaa sitten ihan kamalaa ...mulla on niskat ja tuo olkapää ihan jumissa.

Maanantaina kävin Esikoisen kanssa kaupungilla hakemassa bussikortit...Esikoiselle kuukausilippu ja mulle sellainen 40 kerran lippu. Käytiin myös etsimässä Esikoiselle sitä lamppua (matto ja verhot on jo ok) ...juu on kyllä sitten vaikeaa löytää sopivaa lamppua ...eli ei löydetty vieläkään (pääsispä Ikeaan) . Suuntasin suoraan kaupunkireissulta Hoon luokse teelle...kylläpä oli taas mukava nähdä (olivat reissussa ja lähtivät taas eilen ) ...löpistiin niitä näitä ja paranneltiin maailmaa. Kasiksi äkkiä kotiin ja Pikkumies nukkumaan (nukahdin itsekin samalla) .

Eilinen oli siis samanlainen "tukkaputkellapäivä"...tuntuu, etten ehtinyt tehdä töissä yhtään mitään (Anteeksi Elina, etten soittanut, vaikka lupasin) . Oltiin myöhässä hakemassa Pikkumiestä...valitti silti, ettei ollut saanut olla ulkona tarpeeksi . Ruoan jälkeen Mies ja Esikoinen lähtivät luistelemaan ja Pikkumieskin totesi haluavansa ulos. Puettiin päälle ja päätettiin mennä myös luisteluradalle...Pikkumiehelle pulkka ja kypärä mukaan. Jää oli tosi liukas kenkien alla enkä uskaltautunut sinne kävelemään. Mies veti Pikkumiestä pulkassa luistellen ja vähän ennen kotiin lähtöä minäkin pääsin pulkan kyytiin ...meillä oli tosi hauskaa.

Illalla sitten kyllä nukutti koko poppoota aika lahjakkaasti ja nukahdin taas Pikkumiehen viereen vähän yhdeksän jälkeen...

Tänään vielä tiedossa tilastojen vertailua, mutta sitten pitäisi kiireen hieman hellittää (toivossa on ainakin hyvä elää) ...mukavaa keskiviikkoa kaikille