...en jaksanut enään odottaa vaan laitoin aamulla viestiä asunnon myyjälle ja kysyin koska tapetointi kenties valmistuu, jotta pääsisimme taas käymään kotona. Hän sitten hetken päästä soitti ja sanoi aikoneensa soittaa huomenna, kun loppusiivous on tehty...eli tapetointi on valmis  ja loppusiivous tehdään huomenna. Sen jälkeen voimme milloin vain...tai siis täytyy meidän ilmoittaa milloin olemme tulossa, jotta sinne asuntoomme sitten pelmahtaa "herra X" tekemään kanssamme vastaanottotarkastuksen ja saamme samalla laitteitten käyttökoulutuksen .

Myyjä myöskin ilmoitti vievänsä meidän ylimääräisen avaimen maustekaappiin odottamaan tuloamme, mutta pyysin häntä pitämään sen meidän muuttoon asti (hänhän on siis myös meidän tuleva naapuri ja todella mukava sellainen) ...hänelle järjestely sopi ja lupasi tarvittaessa auttaa, jos jossain apua tarvitsemme .

Ihanaa...haluan lähteä heti ensi viikolla käymään kotona, mutta Miehen-rontti onkin sitä mieltä, jotta jos ei ihan vielä heti mentäisikään...pitää kuulemma talvirenkaat ensin jostain hakea ja mahdollisesti laittaa allekkin vielä ennen lähtöä...hah miksi muka...argh . Mä haluan kotiin heti...siis sinne Kuopioon