Aamulla heräsin Pikkumiehen mekastukseen...karjui ja komensi Miestä...poolopaita oli hukassa ja hänessä itsessäänhän ei tietenkään ollut yhtään syytä sen löytymättömyyteen . Komensin Pikkumiehen luokseni ja kävimme vakavamielisen keskustelun hänen käytöksestään...kävi sitten pyytämässä Mieheltä anteeksi.

Paitaa ei vain löytynyt...ainakaan mistään etsimästäni paikasta (löytyi sitten viimein Esikoisen huoneesta) ...ja siellähän sen ei kuulemma pitänyt olla .

Mies tilasi meille uuden (isomman ) television, joka saapuu ensi viikolla...tästä seurasi sitten se, että Esikoisen televisio muutti tänään Pikkumiehen huoneeseen (seurakseen se sai videot, digiboxin ja PS2:n) , joten nyt voi sitten katsella omia ohjelmiaan omassa huoneessaan. Olohuoneessa oleva televisio siirtyy sitten uuden tullessa Esikoiselle (nykyinen ei tue PS3...valikot eivät näy) ja me saamme sitten sen uuden ...koskakohan meillä on tarpeeksi näitä vekottimia?

Pakkasta on taas yli sallitun (mittarissa on -21.9 astetta) eikä siellä viitsi huvin vuoksi olla (vaikka onkin hienot uudet toppahousut ) ...lähdin siis lumitöihin takapihan terassille. Lunta oli reilu puoli metriä koko terassin matkalta, joten hiki tuli ennen kuin kaiken olin saanut pois...hyötyliikuntaa parhaimmillaan .

Pikkumies katsoo telkkaria omassa huoneessaan ja minä naputtelen tässä koneella...Mies lähti Esikoisen kanssa lätkämatsiin... KalPa vs. JYP...käskivät laittaa saunan päälle, jotta on sitten valmiina, kun tulevat .

Mukavaa lauantaita kaikille