...muutto taas muutamaa päivää lähempänä.

Niinhän siinä kävi, ettei mun poppaskonstit auttaneetkaan niin kuin piti  ja jouduin lääkekuurin hakemaan...toisaalta hyvä, että kumminkin hain, sillä paineen tuntu päässä alkoi olla sen verran paha. Nyt sitten odotellaan lääkkeitten tehoamista ja vielä parempaa oloa (hieman jo hellittää) ...tosin maha ei taida oikein tykätä kyseisestä lääkkeestä ja on kuin ilmapallo tällä hetkellä ...auts.

Eilen en koneelle päässytkään, kun yhteydet tökkivät Saunalahden päässä oikein urakalla pitkin päivää enkä jaksanut odotella sivun aukeamista tunti tolkulla...suljin sitten koneen ja annoin olla.

Sisareni on perheineen nyt muuttamassa sitten tänne meidän kulmille parin viikon päästä ja olivat eilen meillä kylässä. Pikkumies pääsi O:n kanssa leikkimään...ei poikia paljon näkynyt sinä aikana kun olivat meillä . Pikkuinen N oli kovin tukkoinen ja lähtivätkin sitten käyttämään lääkärissä O:n jäädessä meille leikkimään...N sai nyt sitten myös omat hengityslääkkeensä  ja toivottavasti olonsa paranee pian.

Ihanaa saada sisko taas lähettyville ...edes siksi aikaa kunnes itse muutamme pois.

O:n lähtiessä Pikkumies kuiskasi mulle, että haluaa käydä O:ta halaamassa...vähänkö hei liikkistä . O oli myös illalla todennut olleen todella kivaa leikkiä Pikkumiehen kanssa.

Sitten muita asioita. Ensimmäinen yhtiövastike on maksettu ja kuitit viety esimiehelle maksatukseen (työnantaja siis auttaa asumismenoissa muuttoon asti).

Soitin isännöitsijälle meidän avaimista...saatiin kaupantekohetkellä ainoastaan kolme (?) avainta...kyselin lopuista avaimista. Vastaus oli, että ei meidän kuulemma kuulukaan saada kuin kolme avainta...siis täh...meitä muuttaa sinne neljä, joten eikö kaiken järjen mukaan avaimia pitäisi olla edes niin monta...juu ei. Meidän pitää teettää lisää avaimia omalla kustannuksella...á n. 29 euroa tai sitten 2 kpl 40 euroa...tosi reilua siis .

Lisäksi soitin päivähoidon ihmiselle Pikkumiehen hoitopaikasta...hän ei kuulemma enään voi auttaa, koska paperimme ovat siirtyneet jo päiväkotiin...siihen, johon ensisijaisesti olemme hakeneet. Harmittaa kovin...kuulin nimittäin huhuja, että kyseisestä päiväkodista olisi löydetty kosteutta ...en halua Pikkumiestä sinne, jos asia näin on. Mutta mistä saan varmuuden? Enhän oikein voi soittaa kyseiseen päiväkotiin ja kertoa kuulemastani huhusta ja kysyä pitääkö se paikkaansa...eivät varmaan myönnä ...prkl . Pitää yrittää keksiä joku ratkaisu...

Ylityöt jatkuvat edelleen 2 päivää/viikko vauhdilla...tässä kuussa tuleekin sitten 8 ylityöiltaa...rahaa siis tiedossa. Kohta paukkuu verokortin rajat...täytyy soittaa ja laskettaa uudellee ja lisäksi kysyä se korkohyvitys samalla.

Nyt taas työn pariin...mukavaa työviikkoa kaikille