Niin se viikonloppu taas mennä hujahti ohi...sisällä ollessa Pikkumiehen kanssa...paria poikkeusta lukuunottamatta.

Lauantaina piipahdin pikaisesti Helsingissä muuttamassa bussilippuni jälleen "normaaliksi" lipuksi...peruin suoraveloitusvaltuutuksen torstaina ja lippu piti saada muutettua ennen tiistaita. En olisi sitä tänään voinut käydä muuttamassa, sillä päivystyskseni jatkuu vielä koko tämän viikon.

Eilen kärsin aamusta asti ärsyttävästä päänsärystä ja ketutuksesta...mistä lie tullut ...niitä lähdinkin sitten parantelemaan kahden tunnin lenkillä ystäväni kanssa. Juttua riitti ja tuli taasen parannettua koko maailma  ja samalla oma päänsärky ketutuksineen .

Esikoinen on kunnostautunut edelleenkin kotitöissä...saivat sellaisen listan kotiin, johon keräävät rasteja tehdyistä kotitöistä...juu on sitten taas viikonloppuna leivottu, tehty ruokaa, tiskattu, tyhjennetty ja täytetty tiskikonetta, viety roskia ja nyt sitten eilen illalla vielä laitettu pyykit narulle...mietin vain, että kuinkakohan innokkaasti tekisi nuita hommia ilman sitä listaa ...hyi minua epäileväistä .

Pikkumies on edelleen pois hoidosta...kuumetta ei ole, mutta ihan kauhea yskä ja kohtalaisen kamala nuha...ääni on tosi käheenä pikkuraukalla ...