Niin ne muuttolaatikot meinaan...eilen alettiin pakata ja aloitettiin kirjoista. Tällä hetkellä valmiita laatikoita on kahdeksan kappaletta...ja vasta yksi kirjahylly on tyhjätty  (okei...laatikothan pitää jättää vajaiksi, koska muutoin olisivat liian raskaita...mutta silti) ...nuo kahdeksan laatikkoakin vievät jo paljon tilaa, joten mihin ihmeeseen mä saan mahdutettua ne loput 92 laatikkoa  (koko tarpeeksihan arviointiin 100 laatikkoa + 20 laatikkoa kellarin pakkaamiseen) .

Mies kävi eilen ostamassa Esikoiselle sen uuden runkopatjasängyn...ihana Pikkusisko varastoi sen kellariinsa muuttoon asti, joten se ei ole viemässä tilaa laatikoilta .

Nyt sitten kärvistelen tuskissani  ja mietin mennäkkö lääkäriin vaiko ei...kyseessä siis mun vasen olkapää, joka ei tykännyt ollenkaan eilisestä latikkojen nostelusta (onhan tuo olkapää ollut jo pidempäänkin kipeänä, kuten aikaisemmissa postauksissani valittelinkin) ...käsi ei nouse vaakatasoa korkeammalle eikä kädessä ole puristusvoimaa nimeksikään (tänä aamuna onnistuin tunaroimaan teet pitkin pöytiä enkä saanut turvavyötä auki itse...onneksi on mies ) . Kiva vaan, kun nostelua ei pysty välttämään töissäkään ja kotona pakkaaminen vain kiihtyy, joten ei lepoa sielläkään .

 

 

EDIT: No niin...soitin sitten äsken ja tilasin itselleni lääkäriajan tälle päivälle (klo 13.45) ...katsotaan mikä on tuomio... ...yritän tässä nyt tehdä hommia toispuoleisesti (sikäli kun siinä onnistun) siihen asti.