Huh huh...kyllä kävi sääliksi äsken Hesen (juu...tunnustan...kävin syömässä roskaa  kassatyttöä. Ihmettelin kovaa meteliä astuessani ko. ravitsemusliikkeen ovesta sisälle. Kassalla oli mustiin pukeutunut nuori nainen, joka huusi suoraa huutoa kassatytölle jotain hymyilemisestä (!?!?!?!?) ja hyvästä asiakaspalvelusta...tyttö yritti puolustautua, mutta sai vielä suuremman ryöpyn päällensä . Vielä lähtiessään kassalta huusi jotain huonosta palvelusta ja istahti syömään ostostaan.

Myönnän olevani utelias...tai siis enhän mä oo utelias, mä vaan haluan tietää kaiken ...ja istahdin vastapaäiseen pöytään. Nainen söi hampurilaistaan antaumuksella...takki oli visusti kiinni ja turkisreunainen huppu päässä...majoneesit poskillaan. Pois lähtiessään vielä mutisi jotain ja mulkoili kassalle...majoneesit edelleen pitkin naamaa.

Mikäköhän sai hänet niin menettämään malttinsa? Huono päivä vaiko kenties jokin muu (mielenterveys) ongelma? Yhtä kaikki olin todella pahoillani myyjätytön puolesta...kuulin hänen kysyvän ihmeissään toiselta myyjältä, mitä hän oli tehnyt väärin ...mistäpä sen tietää...