Niinhän siinä sitten kävi, että se peräänkuuluttamani itsekuri lymyilee jossain ja on onnistunut löytämään vielä sellaisen piilon, josta sitä on todella vaikea löytää...pullaa ja muita herkkuja on tullut syötyä Nolostunut, vaikka niin vannoin, etten niihin koske.

Vastapainoksi kävin tuossa äsken sellaisella puolentoista tunnin lenkillä...osan matkaa hölkäten...musiikki pauhasi MP3-soittimesta. Maisemat täällä Kainuussa ovat mahtavat ja lenkki sujuu kuin huomaamatta, vaikka joutuu menemään edestakaisen matkan (täällä ei pääse ympyrälenkkiä...tai pääsee, mutta lenkin pituus onkin sitten jo omaa luokkaansa Yllättynyt). Onpa voittajaolo...

Reissu on sujunut tähän asti todella mukavasti...käytiin Kempeleessä miehen serkun luona ja tavattiin samalla kaksi siskoista perheineen. Tällä hetkellä ollaan täällä anoppilassa hyttysten syötävinä Päättämätön...ja kuten arvelinkin, toimme kylmän ilman tullessamme...9 astetta ja sataa vettä...todella kivaa Huuto.

Toisaalta voin hyvällä omallatunnolla ottaa hömppäkirjan hyllystä ja majoittautua sohvan nurkkaan sitä lukemaan ja kuunnella sateen ropinaa peltikattoon.

Nyt täytyy kiiruhtaa aamupuurolle (aivan)...palaillaan