Eilen raahauduin ylös sängystä "jo" kahdeksalta...tukka ja naama kuntoon ja matkaan.

Kävimme hakemassa esikoisen Porvoosta. Leikimme kaupungilla turisteja katsellen vanhaa kaupunkia kuvia ottaen...poikkesin lelukauppa Riimikkoon ja mukaan tarttui jotain kivaa nukkekotiin...ei mulle itselleni vaan miehen serkun vaimolle (saattaa käydä kurkkimassa täällä, joten en paljasta mitä ostin...näkee sitten, kun posti kirjeen toimittaa Nauru).

Kaupunkikierroksen jälkeen suuntasimme vanhempieni luokse syömään salaattia ja grilliherkkuja...kyllä olikin todella herkullista.

Viimeinen etappi eilisellä reissulla oli kyläily siskoni luo...Pikkumies pääsi leikkimään Oskari-serkkunsa kanssa ja mukavaa oli. Oskari esitteli heiluvaa hammastaan (ensimmäistä sellaista) ja tämä täti nappasi hampaan pois tuosta vaan (Oskarin suostumuksella)...tiedossa siis Oskarille hammaskeijun kyläily Nauru.

Kotiin ehdimme sopivasti kuudeksi saunaan...reissun päälle nukutti kovin ja nukahdin Pikkumiehen viereen jo yhdeksän aikoihin illalla Yllättynyt.

Tänään on sitten siivottu Pikkumiehen huone ja sen jälkeen nautittu helteestä Hymy. Kohta suuntaamme esikoisen kanssa Selloon etsimään uutta lippistä, kun entinen kuulemma on jo niin kamalan näköinen (esikoisen mielestä)...

Huomenna taasen töihin, mutta onneksi työpäiviä on tulevalla viikolla vain kaksi. Keskiviikkoaamuna suuntaamme tutustumismatkalle Kuopioon...lisää siitä sitten myöhemmin...nyt ulos Nauru