Soitin vuokranantajalle. Kerroin ongelmani uuden asukkaan suhteen ja sain samanlaisen vastauksen kuin te ihanaiset kommentoijat olitte jo antaneetkin. Elikkä meidän ei ole mikään pakko joustaa mihinkään suuntaan vaan voimme halutessamme pitää avaimet tuohon maanantaihin 21.12. klo 12 asti. Jos haluamme (olla ihania) , voimme laatia paperin, jossa uusi asukas ottaa vastuun asunnosta pe-ma välillä ja saa avaimet tuolloin perjantaina...siihen aikaan kuin me olemme ne hänelle halukkaat antamaan (eikä niin, että hän sanelee meille, mitä tehdä) .

Juttelin juuri Miehen kanssa pikaisesti, mitä meinaamme tehdä...olemme kahden vaiheilla. Päätös jompaan kumpaan suuntaan täytyy tehdä nyt viikonlopun aikana, jotta uusi asukas voi sitten tehdä tarvittavat toimenpiteet.

Tänään päästään pakkaamaan oikein urakalla, kun vanhempani tulevat hakemaan pojat viikolopuksi hoitoon...tiedossa siis työntäyteinen viikonloppu.

Pikkusiskon mies toi O:n taas leikkimään Pikkumiehen kanssa. Rokotteesta ei ole (ainakaan vielä) tullut mitään muita oireita kuin kipeä jalka ja pyysikin saada kipulääkettä.

Nyt piipahdamme poikien kanssa kaupassa ja ruoan jälkeen jatkan pakkaamista...Pikkumiehen mukaan lähtevien tavaroiden .

Esikoinen lupasi ruokkia koko porukan illalla, kun vanhempani tulevat heitä hakemaan...tiedossa siis maukasta pitsaa ja salaattia...nam .