Pikkumies ei ole oksentanut...mikä lienee ihan hyvä juttu ...ei tainnut olla sittenkään vatsatautia.

Kuumetta on kovasti...äsken juuri mitattiin ja tulos oli 38.8 astetta. Pikkumies tuntee olonsa todella sairaaksi...pötköttelee omassa sängyssään peiton alla (paleltaa kuulemma koko ajan...kuume nousee ) ja "lueskelee" lego-lehteä (haluaa kaikki hienot jutut sieltä...harmi vaan, että ne on juuri ne kalleimmat ) ...pyysi äsken saada katsoa Muumeja.

Oireina on kova kuume, pieni kuiva yskä (ei kuitenkaan jatkuva) sekä eilinen jalkasärky ja tämän päivinen päänsärky (possuflunssapiikki on otettu jo aikoja sitten, joten tuskin on sitä) ...liekkö sitten ihan vain tavallinen nuhakuume? Ruoka ei maistu, mutta nesteitä menee...pitää seurata tilannetta ja viedä sitten lääkäriin viikonloppuna tarvittaessa.

Tästä pääsenkin aasinsiltaa pitkin Pikkumiehen lääkäriasioihin...kerroinhan aiemmin, että Pikkumiehen edellinen lääkäri lupasi kysellä Pikkumiehelle uutta lääkäriä täältä. Sain viestiä lääkäriltä tiistaina ja suositteli erästä lasten allergoihin erikoistunutta lääkäriä (olin saanut saman lääkärin nimen jo toisaaltakin suurten kehujen seuraamana) , joten hänestä sitten taitaa tulla meidän uusi lääkäri...

Toivottavasti en itse nyt sitten sairastu, sillä mun pitäisi olla Helsingissä ensi viikon torstaina...