"Herra se ja se" tuli hieman etuajassa...ovikello soi klo 14.50 .

Kierretiin ensin alakerta ja käytiin läpi mukaan lähtevät kalusteet + irtotavara. Seuraavaksi tutustuttiin yläkerran tilanteeseen ja sieltä Kuopioon siirtyviin tavaroihin.

Sen jälkeen istahdettiin olohuoneeseen keskustelemaan järjestelyistä. Alunperin olivat laskeneet, että tarvitsisimme laatikon per neliö elikkä n. 90 laatikkoa . Kun olimme kiertäneet paikat läpi, "herra se ja se" oli sitä mieltä, että Pikkumiehellä oli sen verran paljon tavaraa huoneessaan  ja totesi todellisen tarpeen olevan lähempänä 100 kuin 90 laatikkoa  (miten niin paljon tavaraa ) ...lisäksi laski verkkokellarin tavaroiden vaativan vielä 20 laatikkoa lisää elikkä kokonaismäärä olisi sitten 120 laatikkoa (nyt näin alkuunsa...lisää kuulemma saa pyydettäessä heti seuraavaksi arkipäiväksi) ...mihinköhän ne kaikki laatikot sitten meinaa mahtua täällä meillä ennen muuttoa? Muuttolaatikot toimitetaan meille n. kaksi viikkoa ennen muuttoa...tiedoksi sitten vain tutuille, että meille ei saa tulla kylään enää marraskuun lopun jälkeen . Mistä mä saan kärsivällisyyttä kestää kaksi viikkoa niitten laatikoitten keskellä?

Sitten vielä Pikkumiehen kuulumisia. Viime viikon keskiviikkona saatu antibioottikuuri (loppui tämän viikon keskiviikkoaamuna) ei tehonnutkaan Pikkumiehen korviin ollenkaan . Yskä palasi heti kuurin loputtua ja viime yönä sitten niiskutti ja yski taas kovasti. Vein tyhmänä kuitenkin hoitoon. Hakiessamme vaikutti jotenkin vaisulta ja valitteli, että nivuseen sattuu  sekä yski ja niiskutteli. Olin houkutellut Esikoisenkin mukaan hakemaan Pikkumiestä ja suuntasimme Mäkkäriin syömään roskaruokaa (hyi minä ) ...siellä ollessamme katselin, kun Pikkumies kaiveli korviaan ja kysyin sattuiko niihin. Vastaus oli kyllä...samantien soitto Pikkujättiin. Onneksi lääkärillämme oli aika vapaana, joten suuntasimme Myyrmäkeen.

Tuloksena oli, että korvat olivat tänään vielä pahemmassa kunnossa kuin viime viikolla ...uusi antibiootti kehiin ja tällä kertaa sellainen, mitä Pikkumiehellä ei aiemmin ole ollutkaan, joten toivottavasti tepsii. Viikonloppu meneekin sitten taas sairastellessa ...voihan räkä . Niin ja se nivusten kipu...Pikkumiehellä tulehdus korvissa on aiheuttanut nivusen imusolmukkeiden turpoamisen , joten kuurin pitäisi auttaa siihen myös.

Voi meitä... 

Esikoinen oli tänään jo koulussa, mutta on erittäin tukkoinen vieläkin. Mies valittelee kurkkukipua ja itsellänikin on hieman kurkku karheana...nytkö se sairastelu meidän perheessä sitten alkoi ?