...on tullut luettua hömppää Silmänisku. Eilinen päivä kului kokonaan sisätiloissa. Vettä satoi vähän väliä, eikä meidän suunnittelemasta retkestä tullut yhtään mitään. Meidän osalta siis erittäin hiljainen ja rauhallinen juhannus...kerrankin näin, vaikka muutenkaan ei nyt ihan hirveästi riehuta.

Tänään näyttää vähän paremmalta...aurinko pilkistää pilvien lomasta vähän väliä, mutta tuulee suhteellisen paljon ja auringosta huolimatta näyttää aikasta kylmältä tuo ilma. Mietinkin tässä, jotta kannattaakohan meidän viettää tämäkin päivä tässä kotosalla, vaikka tekisi mieli lähteä jonnekin ulkoilmaan.

Nukuin luvattoman pitkään aamulla...kymmeneen, mikä tietää taas sitten sitä, että nukkumaanmeno venyy taas myöhäiseksi ja noidankehä on valmis. Maanantaiaamuna väsyttää siis armottomasti Päättämätön.

Tämä aamu kuitenkin käynnistyi siivoamisella...kuopuksen huone oli kaaoksen vallassa ja sinne suuntasin. Sain nopeasti tavarat paikoilleen ja sen jälkeen imuroinkin koko yläkerran. Alakertaa olen järjestellyt, mutta imurointi odottaa jossain välissä, kun vain jaksaisin sen imurin raahata tänne alas Viaton. Miksi en osaa olla tekemättä mitään...en vain pysty istumaan sohvalla tekemättä mitään, jos tavarat ovat pois paikoiltaan? Koko muulla poppoolla ei tälläista ongelmaa ole, he eivät ole sotkua huomaavinaankaan...mä en vaan pysty. Hassuinta tässä on se, että asuessani vielä vanhempieni kanssa, huoneeni oli aina (melkein aina) ihan hirveässä siivossa ja muistan äitini sanoneen, että odotahan kun asut omassa kodissasi. Ennustus toteutui, enkä kestä sotkua ollenkaan Nauru.

Dieetin osalta eilinen meni penkin alle, kun tuli syötyä vähän mitä sattuu. Tänään sitten paluu ruotuun ja syömiset kohdalleen. Pientä päänsärkyä ilmassa...liekö eilisellä alkoholin nauttimisella sormensa pelissä vai alkaako hiilihydraattien puute taas vaikuttaa? Lenkkikin olisi tiedossa Yllättynyt

Näillä mennään...ihanaa, että huominen on vielä vapaapäivä...