Kuten otsikkokin kertoo, mulla on töissä ns. kellariviikko eli päivystän Päättämätön. Vaikka kyseinen tehtävä lankeaa osalleni vain joka neljäs viikko, ei se asiaa ollenkaan tee mukavammaksi. Vietän koko päivän, muutamaa taukoa luukuunottamatta, kellarissa maan alla hoitaen lainapyyntöjä ja palautuksia...voiko puuduttavampaa olla...ei voi, sanon minä Huuto. Onneksi tällä viikolla on työpäiviä vain neljä, sillä otin perjantain vapaaksi pakkaamista varten (pitää pakata omat "hepeneet" ja pikkumiehen tavarat, esikoinen hoitakoon omat kamansa) ja illallahan sitten suunta kohti Tallinnaa.

Toivottavasti reissu täyttää odotukset ja kotiin saapuu kaksi rentoutunutta vanhempaa, jotka jaksavat taasen pyörittää arkista rumbaa.

Miehen loma alkaakin sitten maanantaina 29.6, joten lomaviikolta se tuntuu minustakin...ei tarvitse aamuisin juosta tukka putkella päiväkotiin tai sitten vastaavasti iltapäivällä hakemaan...voi lähteä aamulla töihin ja tulla iltapäivällä kotiin kun itselle sopii Hymy. Mies keksiköön tekemistä poikien kanssa ensimmäiseksi lomaviikokseen, minä käyn töissä Nauru.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja lomien odotusta Pusu