…ymmärrän toki pointin, mutta silti…kyseessä on kummiskin nuoren terveys.

Eli se liikkaope sitten perjantaina kuitenkin vastasi viestiini, mutta viestinsä sai aikaan TODELLISEN ärsytyksen  . Hän ilmoitti laittaneensa Esikoisen kävellen (huom!) suunnistamaan, koska katsoi sen olevan ihan ok. Lisäksi hän ilmoitti, että oppilas ei ole koulukuntoinen, jos ei pysty osallistumaan liikuntatunneille. No voihan #%&¤#&#”#¤%”#¤ (todella ruma sana) .

Tästä suuttuneena ja höyry korvista noussen vastasin aika kärkkäällä viestillä ja totesin ottavani luokanvalvojaan yhteyttä, jotta asiaan saataisiin selvyys.

Tästä viestittelystä sitten sauhusin Miehelle kotimatkalla ja hän tuttuun tapaansa totesi, että olen kyllä oikeassa, mutta asiasta ei kannata alkaa kovasti riitelemään, koska Esikoinenhan siitä sitten kärsii…niinpä tietysti…prkl sekin vielä ...kamala äiti, kun suututtaa opettajan.

Maanantaina sitten kirjoitin luokanvalvojalle pitkän viestin ja laitoin viitteeksi liikunnanopen kanssa käymäni keskustelun. Luokanvalvoja lupasi keskustella liikunnanopen, tai itse asiassa liikunnanopejen, kanssa ja palata sitten asiaan.

Yllätys olikin suuri, kun liikunnanope eilen aamulla SOITTI , koska halusi asiat selvittää myös hänkin. Keskustelimme, omasta mielestäni ainakin, rakentavasti ja selvitimme viime viikon asian sekä sovimme siitä, miten jatkossa toimitaan. Vaikka jatkotoimet on sovittu, mietityttää silti, että toimiiko opettaja tahtoni mukaan jatkossa vai arvioiko hän tilanteen itse ja päättää muuta vastoin tahtoani. Kunpa tietäisin mitä tehdä…tuli vaan sellainen olo, että opettajan mielestä olen hysteerinen äiti, joka ylisuojelee teiniä…ÄÄÄHH .

No, jotta ei menisi ihan valitukseksi…vanhempani olivat siis meillä viikonlopun . Mukavaa oli, vaikka he olivatkin esikoisen kanssa golfaamassa suurimman osan aikaa…Pikkumies kylläkin huomautti asiasta ja harmitteli, ettei mummu ja mufa olleet hänen kanssaan . Seuraavaa kyläilyä saamme/joudumme odottamaan ensi kevääseen saakka  .

Viikko on taasen puolessa ja tentti lähestyy uhkaavasti …viikon päästä perjantaina matkaan taas Joensuuhun tenttiin. Onneksi onkin sitten viimeinen tentti.

Mukavaa keskiviikkoa SINULLE