"Päällikkö" soitti taas eilen iltapäivällä saatuaan viestini...siinä sitten varmisteltiin, että ymmärsimme toistemme ajatukset ja totesimme olevamme samalla sivulla . Saimme nyt sitten erikoisalennuksen molempiin kotivakuutuksiimme ja lisäksi auton Kasko-vakuutukseen...onhan nämä alennukset lopulta aika pieniä, mutta olemme kuitenkin ihan tyytyväisiä. Tästä hyvittelystä tuli kuitenkin sellainen olo, että ovat ihan oikeasti pahoillaan kärsimästämme mielipahasta ja haluavat todella hyvittää sen...toistaiseksi siis kaikki hyvin .

Kotimatkalla juttelimme Miehen kanssa ja totesimme olevamme tyytyväisiä hyvittelyyn...ei siinä niinkään se määrä vaan se, että ylipäätään hyvittelyä saimme.

Raskaan työviikon uuvuttava perheenäiti päätti päästä helpolla ja vei koko perheen Ikeaan syömään lihapullia ja ranskalaisia . Esikoinen tarvitsee uuden sängyn uuteen kotiin (edellinen sänkynsä siirtyy Pikkumiehelle) ja löytyihän sieltä sellainen...jäi odottamaan vielä hieman aikaa ostamistaan (joudumme ostamaan sängyn jo tämän kuun puolella, koska tarjous päättyy tuolloin) ja kuljetustaan uuteen kotiin. Esikoiselle ostetaan uuteen kotiin 90 cm leveä runkopatjasänky.

Mies on tällä hetkellä Esikoisen kanssa hakemassa talvirenkaita autoomme. Heidän sieltä palatessa suuntaamme Pikkumiehen kanssa Porvooseen vanhempieni luo...Pikkumies pääsee leikkimään O:n kanssa ja minä juttelemaan pikkusiskon kanssa. Esikoinen ei aio lähteä mukaan tällä kertaa, sillä hän viettää syyslomansa mummun ja mufan luona. Vien Esikoisen Porvooseen jo tiistai-iltana, koska keskiviikkona on koululla taksvärkkipäivä ja Esikoinen osallistuu siihen haravoimalla vanhempieni pihan (työtä riittää). Esikoisen koululla syysloma kestää vain kaksi päivää, koska elokuussa koulu alkoi vasta 18. päivä.

Palaan illemmalla kertomaan kuinka Porvoon reissumme sujui...