Nyt iski ongelma Päättämätön...mitäpä tehdä?

Ongelma on se, että saimme kutsun lähteä 22-tunnin risteilylle kahden ystäväperheen kanssa...ei siinä mitään...oltiin heti lähdössä matkaan mukaan olisihan tiedossa mukavaa yhdessäoloa ihanien ihmisten kanssa, mutta...

Molemmat ystäväperheet lähtevät matkaan lapsitta ja meidän tuli jo hehkutettua lapsille, jotta pääsevät laivalle Tukittu...voihan pahus Huuto. Kutsu siis esitettiin koko perheelle ja nyt eilen keskusteltuani toisen perheenäidin kanssa, hän ilmoitti heidän lähtevän ilman lapsia ja kertoi toisen perheen tekevän samoin.

Nyt sitten pähkäillään, jotta mitä tehdä...ilmoittaako lapsille, jotta äiti ja isä lähteekin ihan kahdestaan reissuun, ottaako lapset mukaan (ja istua sitten hytissä heidän kanssaan tai lähinnä kuopuksen, kun muut juhlivat) vai jättääkö koko reissu väliin????

Kyllä menikin vaikeaksi...mielestäni kyseiset risteilyt eivät kylläkään ole lapsille tarkoitettuja, mutta kun tuo mies on nyt sitte sitä mieltä, että kun tuli luvattua, jotta lapset pääsevät reissuun, niin pitääkö sitten perua koko juttu Huuto....aaarrggghhh!!!