Voi kun ei millään jaksais odottaa viikonlopun alkua...

Pihaa pitäisi laittaa ja kukkia ostaa, siivotakin pitäisi sekä käydä juhlimassa isääni, joka täyttää vuosia sunnuntaina Pusu.

Meillä ei ole autoa tällä hetkellä, joten kävin hetki sitten sellaisen vuokraamassa viikonlopuksi. Päästään kaupoille vähän kauemmaksi, eikä tarvitse tavaroita raahata yleisillä. Lisäksi synttärireissu sujuu kätevästi autolla, kun pitkän matkan bussit ovat hankalan matkan päässä Cool.

Kun meillä oli vielä auto, kuljin sillä joka paikkaan oli matka lyhyt tai pitkä. Me asutaan hyvien liikenneyhteyksien lähellä ja nyt ilman autoa pärjää todella hyvin Hymy...se on vaan asenteesta kiinni.

Ainoastaan loma-aikana ja silloin kuin haluaisin vierailla vanhempieni luona, kaipaan oman auton helppoutta ja sitä, että istahtaa rattiin ja antaa palaa. Olen sitten vuokrannut auton aina tarvittaessa...käyhän se niinkin (ei vaan ihan raaski joka viikonloppu sitä tehdä)...

Oman auton osto onkin sitten edessä, kun/jos muutto tapahtuu, sillä yleinen liikenne ei olekaan siellä ihan yhtä sujuvaa kuin se täällä pääkaupunkiseudulla on...kahellaan sitten lähempänä Nauru