Nettipimento on viimeinkin ohi...en päässyt koneelle ollenkaan, koska isäni koneessa oli jotain häikkää, joten päivitetäänpä tietoja sitten koko viikon ajalta.

Lauantai 25.7.

Suuntasimme siis lauantaina nuoremman siskoni synttäreille...vuosia hänellä kasassa nyt 31. Juhlissa paikalla myös yksi isän siskoista. Pikkumies oli innoissaan päästessään leikkimään serkkunsa kanssa ja menoa riitti iltaan asti. Tarjoilut olivat herkulliset Hymy ja kuten sivupalkki tietää kertoa, niitä tuli sitten syötyä Nolostunut.

Sunnuntai 26.7 - Tiistai 28.7

Nämä päivät olivat aikalailla samanlaisia. Kävimme kaupoilla poikien kanssa, serkukset leikkivät keskenään ja aikuiset saivat keskustella omista asioistaan. Aurinko paistoi joka päivä ja senpä vuoksi pikkumies pääsi serkkunsa kanssa pulikoimaan pieneen uima-altaaseen pihalle...hauskaa näytti olevan. Pikkumies oli iltaisin ihan puhki päivän touhuista...nukkumattia ei tarvinnut pahemmin houkutella, vaan uni tuli muutamassa minuutissa.

Keskiviikko 29.7.

Mun synttäripäivä Nauru...aamulla alakerrassa odotti kortti ja lahja vanhemmiltani. Meillä oli pikkumiehen kanssa sovittu meno heti aamusta: menimme vahtimaan siskontyttöä sen aikaa, kun isoveljensä kävi oikojalla äitinsä kanssa. Sen jälkeen kauppareissu...kakkuja ja kuohuviiniä Hymy. Onnitteluviestejä saapui pitkin päivää (Facebookissa oli sadellut onnitteluja) ja vieraat (isäni kolme siskoa ja oma pikkusiskoni perheineen) saapuivat kuuden aikoihin. Sain ihania lahjoja, mutta paras niistä kaikista oli siskon antama valkoinen Björn Borg laukku (myönnetään, olen laukkuhullu Nauru). Juhlat loppuivat jo ennen yhdeksää. Pikkumies vaati päästä mufan kanssa vielä saunaan illalla...sänkyyn toimitin hänet jo puoli kymmeneltä, mutta kävi niin ylikierroksilla, että unen tulo kesti.

Torstai 30.7.

Päivä kuluikin sitten tavaroita kerätessä ja pakatessa. Pikkumies kyseli koko ajan koska pappa (pojat kutsuvat meitä mammaksi ja papaksi) tulee hakemaan meitä. Mies soittikin sitten ja ilmoitti tulevansa noin kuuden aikoihin. Tultuaan pakkasimme tavarat autoon, joimme vielä kahvit jäätelökakkuineen ja starttasimme kotiin...pikkumies, minä ja mies...esikoinen jäi vielä mummun ja mufan kanssa lomailemaan viikoksi...nauttii saadessaan olla aivan yksin päivät Nauru. Pikkumiehellä tosin heti jo kova ikävä Otsan rypistys. Kotiin päästyämme purin laukut ja laiton tavarat paikoilleen. Pikkumies nukkui jo yhdeksän aikoihin...reissailu väsyttää Nauru.

Tässäpä lyhyesti kuulumiset Pusu