Niin se viikonloppu taas hujahti vauhdilla ohi Otsan rypistys.

Lauantaina saimme viettää mukavan päivän pikkumiehen kummitädin luona...seura oli mukavaa, tarjoilut maistuvia ja ilma hemmotteli lämmöllään Pusu...toista olikin sitten paluu kotiin, puoli tuntia kotiin paluun jälkeen taivas repesi...vettä tuli kaatamalla ja kesän ensimmäinen kunnon ukonilmakin tuli koettua mahtavine salamoineen.

Eilinen päivä kuluikin sitten näperrellessä ja lenkkeillessä sekä sadetta pidellessä.

Näpertelyn saralla työn alla oli tilattu hääpari tonttutekniikalla toteutettuna. Työ onnistui omasta mielestäni todella hyvin ja kuvia tuli räpsyteltyä oikein urakalla. Olihan tämä tilaus ensimmäinen laatuaan ja siitä luopuminen teki tiukkaa...onneksi pääsee paraatipaikalle tilaajan kotiin ja tiedän sen saavan arvoisensa kohtelun (yritän jossain vaiheessa saada tänne laitettua muutaman kuvan, jotta saatte käsityksen valmiista asetelmasta).

Lenkillekin kerkesin sitten asetelman valmistuttua. Kyllä oli vaikea lenkin alku...jalat tuntuivat tonnin painoisilta eikä energiat meinanneet riittää ollenkaan. Syynä tähän tietysti dieettini, joka sisältää minimaalisesti hiilihydraatteja, joten kropan piti heti alkaa polttaa kehon omia varastoja. Loppua kohti alkoi sitten helpottaa ja tuntui, että olisin vielä pidemmänkin lenkin voinut tehdä. Lenkkini teen toistaiseksi siis kävellen.

Tänään pääsen hemmoteltavaksi kampaajani luo...olisi väri ja leikkaus tiedossa...ihanaa

Tänään muutenkin ollaan odottavalla kannalla...jos vaikka maalle muutto saisi taas yhden sysäyksen eteenpäin ja suunnittelu voisi alkaa. Mutta kuten jo aiemmin kirjoitin, odottaminen ei ole vahvin puoleni, joten tästä ja huomisesta päivästä tulee TODELLA pitkät Huuto

Mukavaa alkanutta juhannuksen alusviikkoa kaikille Hymy