Perjantaina kotiutui Esikoinen kahden viikon reissulta…oli kuulemma ollut ”ihan kivaa” (mitähän sekin sitten tarkoittaa…oliko vai eikö ollut?) . Perjantai-iltana saapui myöskin Miehen sisko perheineen…olipa mukavaa saada heidät viimein kyläilemään.

Lauantaina suuntasimme…me aikuiset…asuntomessuille ja lapsukaiset jäivät oman onnensa nojaan .  Esikoinen laittoi koko lapsikatraalle ruokaa ja vahti, ettei mitään haavereita tapahdu. Kiertelimme messuilla kokonaiset kuusi tuntia…kyllä tiesi kävelleensä. 

Eilen aamuna Miehen sisko hemmotteli minua kasvohoidolla (hän valmistui kosmetologiksi heinäkuun loppupuolella) …mikä autuus ja ihanuus…olisin voinut nukahtaa siihen nojatuoliin. Päiväruoan jälkeen suuntasimme porukalla keskustaan…kiertelimme ja kävimme kahvilla. Miehen sisko suuntasi matkansa perheineen kotiinsa ja me koukkasimme kaupan kautta kotiin. Tälle päivälle piti saada puhdasta vaatetta, joten heitin pyykit koneeseen ja laitoin lisäksi myös tiskikoneen päälle.
 
Jonkun ajan kuluttua puhelimeni soi ja Hoo soitti kysyen tuleeko meillä vettä. Siis niin kuin mitä? …kiirehdin kokeilemaan keittiön hanaa ja eihän sitä vettä tullutkaan. Sammutin äkkiä tiskikoneen ja juoksin kylpyhuoneeseen sammuttamaan pesukoneen. Kaivoin esille huoltofirman numeron ja soitin…kerrottuani asiani sain vastauksen: ”joo niin ei tule vettä, kun siellä on se vesivahinko”…siis HÄ, mikä ihmeen vesivahinko . Kiirehdin ulos ja siellähän oli lähes koko yhtiön asukkaat ihmettelemässä asiaa. Pian selvisi, että meidän eli B-talossa oli yhden asunnon varastokopissa haljennut vesiputki…A- ja C-talo saivat veden takaisin pian tämän jälkeen, mutta me jouduimme odottamaan veden paluuta kolmatta tuntia. Ei siinä odottamisessa muuta, mutta pyykit eivät sitten todellakaan olleet kuivia tänä aamuna.
 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille …