Koko viikonloppu meni vain potiessa...koko poppoolla eri asteisena jos jonninmoinen lunssa (ei siis flunssa, koska kuumetta ei juurikaan ole...vain pientä lämpöä) .

Esikoinen kävi maanantaina koulussa kääntymässä...eilen ja tänään ollut pois, todennäköisesti myös huomenna. Pikkumies sentään on päässyt päikkään ja minä Miehen kanssa niistän ja ryystän töissä (samassa huoneessa) .

Koko koti oli sairastelun vuoksi kuin pommin jäljiltä...onneksi Esikoinen jaksoi vähän raivata sotkua.

Aamulla sain nimittäin viestin, jossa äitini kysyi: "Mitä ajattelitte syödä tänään ja mihin aikaan? Tultaisiin kylään." Vastasin: "En tiedä vielä...siinä viiden puoli kuuden maissa...tulkaa vaan ".

Soitto Esikoiselle ja varoitus vieraista...kaupan kautta kotiin ja ruokaa pöytään...mukavaa jutustelua parin tunnin ajan ennen kuin heidän piti jatkaa matkaa...ihanaa, että vieraita tulee yllättäen (pitäisi vain pitää kämppä kestosiistinä ) .

Nyt yritän saada Pikkumiehen nukkumaan ennen yhdeksää, jotta pääsen tuijottamaan...arvaatte varmaankin...juuri niin...BB:tä (myönnän ihan reilusti tuijottavani kyseistä ohjelmaa) ...hauskaa keskiviikon jatkoa kaikille ...